PARTNERS

Bart De Bondt – Founder van Team De Bondt

Bart de Bondt (1964) werd op 42 jarige leeftijd CEO van de verzekeringsmaatschappij van ING in België. De vele voordelen en het aanzien die met deze topfunctie gepaard gingen, boden hem echter niet de voldoening waar hij naar op zoek was. In 2009 ruilde hij dan ook zijn titel van CEO en bijhorende financiële zekerheden in voor de vrijheid om zijn hart te volgen. Bart is sindsdien succesvol spreker en executive coach en in 2013 werd hij tevens partner van eCoachPro.

Hij publiceerde o.a. inspiratieboeken als ‘Ik hou van mij’ en ‘De Ladder van Leiderschap’, beide genomineerd als ‘Beste Coachboek 2012’ enerzijds en ‘Beste Managementboek 2011’ anderzijds. Zijn missie is mensen te helpen beter leiding te geven aan zichzelf, zodat ze bijgevolg ook beter leiding kunnen geven aan anderen. Of nog anders gezegd: mensen te helpen authentiek te handelen, zodat ze inspirerend worden voor hun omgeving.

Zijn pocketboek ‘Happy@Work’, dat in januari 2014 door TRENDS aan al haar lezers werd geschonken, reikt een methode aan om bedrijfsmedewerkers gelukkig te maken, waardoor hun productiviteit gemaximaliseerd wordt.

Professionele partners

anne
Alexander
greet rouffaer
Better Minds at Work
Annick Heyman
dimitri dumont
ann van de perre
pascale-luyckx