In een reeks van bijzondere ontmoetingen gunt VOKA CEO’s een blik in ‘the mind of the master’ . Een beperkt gezelschap van maximum dertig personen moet het intieme en interactieve karakter bewaken. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen creëren we de openheid voor next level gesprekken. Bart De Bondt bijt de spits af als eerste ‘Mastermind’.

DONDERDAG 17 JUNI, 17U30 – 20U30 

MENSEN MOTIVEREN EN MEE KRIJGEN 

BART DE BONDT 

SOCIAL ENTREPRENEUR, EXECUTIVE COACH, SPEAKER, AUTHOR 

‘Hoe krijgen we mensen mee, gemotiveerd en betrokken’ is één van de meest gehoorde vragen van leiders. Waarom is dat zo moeilijk? Krijg je de medewerkers die je verdient? Of verwacht men van bedrijfsleiders het onmogelijke? Is de nieuwe leider voor een stuk ‘psycholoog’ geworden die individuele karakters en problematieken moet opvangen? Of is er een gedeelde verantwoordelijkheid in geluk? En wat als je die empathische kant niet in je hebt? Is er dan nog een toekomst in een rol als ondernemer tussen de millennials? Is de happiness cultuur een mythe? Of kan ieder bedrijf die winnende great place to work creëren? 

En ziet die werkplaats er na de coronaperiode nog hetzelfde uit? Is de groepsgeest uit de fles? Heeft de fysieke afstand onze medewerkers ook mentaal doen vervreemden? Of pakken we gewoon de draad weer op? En kan jij dan ook nog de war for talent aan? Business as usual of totale transformatie? De leider plant de vlag en zet de koers uit. Zet je compas op scherp en ga samen met je collega-ondernemers in dialoog met een bijzondere bedrijfsleider: Bart De Bondt. 

Als CEO van het verzekeringsbedrijf bij ING in België had Bart de droom van menig ambitieus persoon gerealiseerd. Hij was de corporate ladder helemaal opgeklommen, maar het uitzicht bovenaan beviel niet; hij was zichzelf niet meer. Bart gooide met lef zijn leven over een totaal andere boeg en begon aan een avontuur als auteur, executive coach, sociaal ondernemer, bruggenbouwer, trainer en begeleider. Zijn eigen ervaring met gebrek aan werkgeluk bracht hem tot teamdebondt en B2Speak, wat hij combineert met de functie van algemeen directeur van YouthStart Belgium, een vzw die laaggeschoolde kwetsbare jongeren via een 8-daagse training, ge

baseerd op de principes van onderne-merschap, activeert in het leven. Nu werkt hij elke dag op topniveau met passie, plezier én evenveel succes om het beste in mensen, teams en bedrijven naar boven te halen. Want ondernemen doe je niet alleen. Word deel van onze CEO community en schrijf je in via deze link