TRAINING

Masterclass “Happiness@work”

Deze halve dag die incompany kan worden georganiseerd, is geheel gebaseerd op de bestseller “Happy@work”.

De toehoorders krijgen het bewijs aangeleverd waarom het hebben van gelukkige werknemers belangrijk is en welke de vijf pijlers zijn die zorgen voor de creatie van gelukkige medewerkers en dus maximale bedrijfsresultaten.

BESTEL DIT BOEK

Change@work

Bedrijven spenderen massa’s geld aan trainingen, maar de return op deze investering blijkt in de praktijk bedroevend laag. Dat betekent niet dat mensen niet willen veranderen, maar wel dat zij verworven inzichten erg moeilijk kunnen omzetten in nieuw automatisch gedrag. De tweedaagse training ‘veranderen’ die gebaseerd is op het succesvolle pocketboek ‘change@work’ brengt hierin verandering en zorgt ervoor dat mensen succesvol hun nieuw gewenst gedrag kunnen omzetten in automatisch gedrag.

MEER INFO

Trainingen op maat

Team De Bondt heeft decennia expertise om op basis van jouw specifieke ambities, trainingspakketten op maat te ontwikkelen. Naast maatwerk bieden wij opleidingen aan die o.a. gebaseerd zijn op de management bestsellers van Bart De Bondt. Zo is er de opleiding “De ladder van leiderschap” die bedoeld is voor iedereen die wil groeien in leiding geven aan zichzelf én aan anderen. De opleiding “change@work” neemt de deelnemers mee op weg van droom naar daad en zorgt ervoor dat de transfer of training die gemiddeld slechts op 20% ligt, naar meer dan 90% klimt.

Verder beschikken 2 leden van ons team, beiden psycholoog onderzoekers, over een publiek zeer gewaardeerde wetenschappelijke expertise op het vlak van burn-out preventie en het verhelpen ervan. Naast open opleidingen over deze materie, verzorgen we op dit vlak ook graag maatwerk.

MEER INFO