CONSULTANCY

Strategie

Elk directie comité neemt af en toe de tijd om na te denken over de strategie van het bedrijf.

Wij helpen hen in een tweedaagse om met frisse blik te kijken naar de misse en de visie, alsook de kernwaarden. Op die manier kunnen ze de juiste doelstellingen bepalen en de strategie om deze te bereiken. Er wordt daarbij ook aandacht besteed aan de kritische succesfactoren die noodzakelijk zijn om binnen de gekozen scenario’s succesvol te kunnen opereren.

MEER INFO

Conflictbemiddeling

Wij beschikken over een team van gespecialiseerde conflictbemiddelaars die twee of meer personen, partijen of groepen in uw bedrijf die een geschil hebben met elkaar, met elkaar in gesprek brengen, zodat ze onderling tot een oplossing komen.

MEER INFO

The Happy Wave

Wij zorgen er met ons team voor dat er doorheen je bedrijf een ‘Happy Wave’ stroomt met als uiteindelijke ambitie dat jouw bedrijf tot de top van officiële ranking “Great Place to Work” zal behoren of blijft behoren. Het wordt tijd dat Happiness van medewerkers ernstig genomen wordt door de bedrijfsleiding. Tal van belangrijke wetenschappelijke onderzoeken op bedrijven van over heel de wereld, tonen met keiharde cijfers aan welk het impact is van gelukkige werknemers op de bedrijfsresultaten. Er valt niet meer te ontkennen dat aandacht hebben voor het geluk van werknemers erg lonend is. Maar wat doet jouw bedrijf eraan?

MEER INFO

Advies

Als leidinggevende kan het soms erg behulpzaam zijn een klankbord te hebben buiten het eigen bedrijf. Iemand waarmee je in vertrouwen je bedrijfsissues kunt delen en die je dan vanuit zijn perspectief inzichten schenkt. Vanuit zijn ervaring als o.a. ex-CEO van ING verzekeringen België, biedt Bart De Bondt je heel wat toegevoegde waarde.

MEER INFO